Bondscoach bevestigt toptransfer Club Brugge: “Betalen gigantisch bedrag”

Bondscoach bevestigt toptransfer Club Brugge: “Betalen gigantisch bedrag”
Maandag 12 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart waren ze al tijdens de play-offs bezig met enkele transferdossiers. Ze stelden een aantal weken geleden Michal Skoras voor als eerste zomeraanwinst.

Maandag volgde de officiële aankondiging van de overstap van Igor Thiago. De 21-jarige spits is allicht niet de laatste speler die deze week zijn krabbel onder een contract bij Club zal zetten. Bij TV2 onthulde de bondscoach van Noorwegen dat er nog een deal afgerond is.

Hugo Vetlesen kreeg maandag vrij bij de nationale ploeg om zijn transfer naar Club te beklinken en zijn handtekening te komen zetten in Brugge. “Hij komt terecht bij een trainer die hem goed kent. Ik heb al wat met Ronny Deila gesproken over Hugo. Hopelijk blijft Ronny lang op post.”

“Ze geven best veel geld aan hem uit, dus ze hebben wellicht een plan voor hem”, aldus bondscoach Stale Solbakken. TV2 sluit af met te vermelden dat blauw-zwart een enorme som neertelt voor de middenvelder: “Glimt vangt een gigantisch bedrag.” Vetlesen scoorde zondag nog een werelddoelpunt (VIDEO).

Poll: Zal Hugo Vetlesen volgend seizoen een vaste waarde zijn bij blauw-zwart?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bodo Glimt

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024