Transfermarkt: Broertjes Hazard naar Antwerp, nachtmerrie voor Anderlecht?

Transfermarkt: Broertjes Hazard naar Antwerp, nachtmerrie voor Anderlecht?
Donderdag 22 juni 2023 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Bij Antwerp denken ze eraan om Thorgan Hazard aan te trekken. Het is dan ook niet onlogisch dat ook Eden aan de Great Old gelinkt wordt. Als ze de broertjes willen herenigen, dan lijken ze vooral zijn andere broer - Kylian - te moeten overtuigen.

*Antwerp gaat uitpakken met de zestienjarige George Ilenikhena. Volgens sommige bronnen is er sprake van een transferbedrag van 6,5 miljoen euro. Dat zou een record zijn voor de Great Old.

*Anderlecht dreigt drie dossiers in het water te zien vallen. Zo zitten de onderhandelingen in het dossier van Kasper Dolberg naar verluidt muurvast.

*Ook de transfer van middenvelder Santiago Hezze lijkt op een sisser uit te draaien. Er wordt niet snel een doorbraak verwacht.

*Club Brugge wil de transfervrije doelman Maxime Dupé - die Fredberg als ideale vervanger voor Verbruggen ziet - dan weer wegkapen voor de neus van Anderlecht.

*Bij blauw-zwart zit de uitgaande transfer van Tajon Buchanan naar Inter in een stroomversnelling.

*Als Club nog interesse heeft in Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk, dan zullen ze ongeveer vijf miljoen euro op tafel moeten leggen.

*Roman Yaremchuk zal Club deze zomer niet verlaten. Hij krijgt een ultieme kans van trainer Ronny Deila.

*Karel Geraerts is aan de kant geschoven door Union.

*Bij AC Milan hebben ze niemand minder dan Romelu Lukaku op hun verlanglijst gezet.

*Inter heeft Edin Dzeko dan weer verkocht aan Fenerbahçe.

Poll: Moet Antwerp proberen om de broertjes Hazard te herenigen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024