Publiekslieveling Anderlecht solliciteert zelf bij Kompany: “Hebben veel contact”

Publiekslieveling Anderlecht solliciteert zelf bij Kompany: “Hebben veel contact”
Zaterdag 24 juni 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij paars-wit zijn er de afgelopen jaren heel wat spelers - én trainers - gekomen en gegaan. Na een teleurstellend seizoen zijn de paars-witte fans allicht nog steeds niet bekomen van het afscheid van Vincent Kompany.

De voormalige Rode Duivel ging aan de slag bij Burnley en de rest van het verhaal kent u inmiddels wel. Momenteel probeert hij een ploeg te bouwen die kan meedraaien in de middenmoot van de Premier League. Daarvoor kan hij heel wat nieuwe spelers gebruiken.

Een oude bekende heeft bij Het Nieuwsblad een open sollicitatie gedaan bij het Burnley van Kompany. Ex-Anderlecht-spits Joshua Zirkzee zou graag nog eens onder hem spelen: “Ik heb veel contact met de staf van Burnley, maar niet per se over een transfer.”

“Maar als Vinny belt, dan gaat er misschien wel een deur open waar ik doorheen zou willen lopen”, verklaart de Nederlander. Zijn focus ligt wel gewoon bij Bologna: “Mijn eerste seizoen is niet geworden wat ik ervan had verwacht. Het liefst wil ik bij Bologna blijven spelen, maar als ik elder meer kansen krijg..."

Poll: Denk je dat Zirkzee onder Kompany opnieuw zijn beste niveau kan terugvinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bologna  I  Burnley

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024