Noa Lang ziet droom bij PSV uiteenspatten en moet op zijn stappen terugkeren

Noa Lang ziet droom bij PSV uiteenspatten en moet op zijn stappen terugkeren
Vrijdag 21 juli 2023 - 13:00   I   door Redactie

Noa Lang verlangde bij Club Brugge al jaren naar een grote transfer, maar trok enkele weken geleden 'maar' naar PSV.

Een mooie Nederlandse topclub uiteraard, maar lang niet in de orde van Milan of de Premier League. Toch toonde Lang zich meer dan tevreden met zijn overstap en al zeker toen Xavi Simons de lampenclub verliet en via PSG naar Red Bull Leipzig trok.

Want dat betekende meteen dat de flankaanvaller het zo gegeerde nummer tien kon overnemen van zijn ex-ploegmaat. Dat hij al nummer zeven toegewezen kreeg, was voor Lang geen probleem, hij verkondigde dat hij eigenhandig de fans die zijn shirt al gekocht hadden zou terugbetalen.

Alleen ziet hij die droom nu in het water vallen. Dat maakte hij zelf bekend via een videoboodschap die PSV op zijn sociale media plaatste. "Zoals jullie weten had ik na het vertrek van Xavi Simons met de club afgesproken dat ik met nummer tien zou gaan spelen", ging hij van start.

Oplossing

"Maar er is mij gemeld dat er héél veel shirts met nummer zeven al verkocht zijn." Met andere woorden, het zou Lang té veel geld kosten en de club te veel moeite om al die shirts te wisselen. De oplossing: "Dus heb ik besloten dat ik dit seizoen gewoon met nummer zeven zal spelen."

Poll: Snap je dat een rugnummer belangrijk is voor een voetballer?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV  I  Oranje

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024