‘Grote kuis wordt voortgezet: Viertal op weg naar de exit bij Club Brugge’

‘Grote kuis wordt voortgezet: Viertal op weg naar de exit bij Club Brugge’
Woensdag 26 juli 2023 - 18:15   I   door Redactie

Er staat de komende weken nog heel wat te gebeuren op de transfermarkt. Bij Club Brugge wil hoofdtrainer Ronny Deila zijn kern nog ferm inperken.

Mannaert moet dus naar oplossingen zoeken en dat lukt aardig. Allereerst is er de transfer van Jack Hendry naar het Saoedische El-Ettifaq van trainer Steven Gerrard. Het is net nog wachten op de officiële aankondig. Ook een duo dat afgelopen seizoen verhuurd werd moet een nieuwe werkgever vinden.

Voor Eder Balanta is er nog geen oplossing in de maak, maar voor Faitout Maouassa wél. De Franse linksback staat hoog op de verlanglijst van het Italiaanse Torino. Blauw-zwart wil naar verluidt nog drie miljoen euro vangen voor Maouassa, al lijkt ook een uitleenbeurt mét aankoopoptie bespreekbaar.

Een vierde speler die komend seizoen allicht weinig kansen zal krijgen, is Cisse Sandra. Hij wordt binnenkort twintig en Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder uitgeleend mag worden om minuten te verzamelen op het hoogste niveau. Heel wat JPL-clubs zouden hem alvast goed kunnen gebruiken.

Poll: Zal Cisse Sandra ooit titularis worden bij blauw-zwart?

TAGS  I  Club Brugge  I  Torino  I  Al-Ettifaq

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024