‘Club wil Romeo Vermant vervangen en opent gesprek met Belgische opvolger’

‘Club wil Romeo Vermant vervangen en opent gesprek met Belgische opvolger’
Vrijdag 28 juli 2023 - 20:45   I   door Redactie

Club Brugge opent zondag zijn Pro League-seizoen met een wedstrijd tegen KV Mechelen. Daar kunnen ze niet rekenen op Roman Yaremchuk en Ferran Jutgla, beiden liggen in de lappenmand.

Zomeraanwinst Igor Thiago zal allicht aan de aftrap verschijnen, met Romeo Vermant op de bank als zijn vervanger. Vermant lijkt dit seizoen definitief de overstap te hebben gemaakt naar het eerste elftal. Maar dat betekent dus ook dat Club NXT één van zijn sterkhouders kwijt is.

Om dat verlies bij de beloftenploeg op te vangen, blijft Vincent Mannaert de transfermarkt afspeuren naar opportuniteiten. Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri zou de CEO momenteel in gesprek zijn met het Franse SM Caen over de Jonge Duivel Norman Bassette.

Bassette is een achttienjarige spits die in 2020 door Caen overgenomen werd van KAS Eupen. Volgens Tavolieri wil Mannaert van de tiener dus het nieuwe speerpunt van Club NXT maken, om hem op termijn naar het A-team te zien doorstromen. Zijn waarde wordt rond 500.000 euro geschat en zijn contract in Frankrijk loopt medio 2025 af.

Poll: Zal Vermant dit seizoen helemaal doorbreken bij blauw-zwart?

TAGS  I  Club Brugge  I  Caen  I  KV Mechelen

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024