Vrancken krijgt excuses na oerdom gedrag die Genk heel duur komt te staan

Vrancken krijgt excuses na oerdom gedrag die Genk heel duur komt te staan
Vrijdag 18 augustus 2023 - 17:00   I   door Redactie

Het ene jaar is het andere niet. Waar Wouter Vrancken afgelopen seizoen met Racing Genk maar nipt de titel miste, is er nu de ene ontgoocheling na de andere.

De laatste in de rij was donderdagavond de uitschakeling in de Europa League-voorronde door Olympiakos. Bijzonder pijnlijk vooral omdat de Limburgse trainer zag hoe hij in de steek werd gelaten door één van zijn sterkhouders.

Joseph Paintsil pakte immers op een bijzonder domme manier rood door na te trappen, iets wat Vrancken zelf sterk veroordeelde op zijn persconferentie na de wedstrijd. En daar wordt nu gevolg aan gegeven.

De flankaanvaller toonde via zijn sociale media blijk van schuldbesef en bood zijn excuses aan. "Ik wil me verontschuldigen bij mijn ploegmaats, de supporters en iedereen voor de rode kaart. Ik heb jullie teleurgesteld en dat spijt me echt."

Motivatie

Maar hij had ook een positieve boodschap: "Er valt veel te leren uit deze tegenslag, en het is dan ook mijn wens dat we dit als motviatie gebruiken voor onze volgende wedstrijd. Samen kunnen we hier sterker dan ooit van terugkomen"

Poll: Hecht je veel waarde aan die excuses?

TAGS  I  KRC Genk  I  Olympiakos

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024