“Welcome to Liverpool!”: Union-spelers weten de Liverpool-harten nog voor het startsignaal te veroveren met bizarre actie

“Welcome to Liverpool!”: Union-spelers weten de Liverpool-harten nog voor het startsignaal te veroveren met bizarre actie
Donderdag 05 oktober 2023 - 19:45   I   door Redactie

Vanavond om 20u45 komt Union in actie tegen het grote Liverpool, dat momenteel als vierde in de Premier League staat. Deze wedstrijd belooft een prachtige affiche te worden, en de Union-spelers, die recent zijn gearriveerd in Liverpool, hebben reeds alle harten weten te veroveren met een aangrijpende eerbetoon.

"Class act", prees een Liverpool-fan, verwijzend naar het ontroerende eerbetoon van de Union-spelers aan de voetbalfans die tragisch omkwamen tijdens de Hillsborough-ramp in 1989, een tragedie die resulteerde in honderden gewonden en het verlies van meer dan 97 levens.

Deze actie van de Union-spelers zal ongetwijfeld een blijvende herinnering achterlaten in de harten van voetbalfans overal ter wereld. We kijken vol verwachting uit naar de wedstrijd van vanavond en hopen op een mooie strijd tussen twee fantastische clubs.

 

TAGS  I  Liverpool  I  Union

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024