Pijnlijk: Absolute topaankoop nu al op weg naar uitgang bij Club Brugge

Pijnlijk: Absolute topaankoop nu al op weg naar uitgang bij Club Brugge
Zaterdag 28 oktober 2023 - 21:00   I   door Redactie

De defensie van Club Brugge krijgt dit seizoen veel kritiek te verduren, en de aanwezigheid van Dedryck Boyata lijkt op het eerste gezicht een oplossing te bieden. Echter, de 31-voudige Rode Duivel heeft het moeilijk om indruk te maken bij zijn huidige club.

Coach Ronny Deila sprak met Het Laatste Nieuws over de defensieve kwesties van zijn team. Hij benadrukte de jongheid van zijn defensie en het belang van het doorlaten van jong talent zoals Jorne Spileers en Maxim De Cuyper. Opvallend genoeg fietste hij gewoon rond een vraag over Boyata.

De tijd van de verdediger bij Club Brugge wordt gekenmerkt door blessures, wat hem het merendeel van 2023 aan de zijlijn hield. Deila merkte op dat de prestaties van Boyata bij Celtic niet overeenkomen met wat hij tot nu toe bij Club Brugge heeft laten zien. "Het gaat nu om goed trainen, spelen en consistentie vinden", aldus Deila.

Ondanks de kansen die hij heeft gekregen, is Boyata de laatste drie wedstrijden niet geselecteerd, wat zijn moeilijke positie binnen de club benadrukt. Mogelijk zal hij straks dus gewoon weer vertrekken.

Poll: Begrijp je dat Boyata geen kans meer krijgt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Dedryck Boyata

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024