Michèle Lacroix ziet Kevin De Bruyne drastisch ingrijpen: “Het enige dat ik nu kan doen”

Michèle Lacroix ziet Kevin De Bruyne drastisch ingrijpen: “Het enige dat ik nu kan doen”
Woensdag 08 november 2023 - 17:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne zal allicht nog enkele maanden in de ziekenboeg vertoeven. Hij is nog steeds aan het revalideren van een zware hamstringblessure.

Zijn blessure heeft niet enkel impact op zijn voetbalcarrière, maar ook op zijn thuissituatie. De Rode Duivel is nu veel vaker bij zijn kindjes en vrouw, Michèle Lacroix. Hij maakte afgelopen weekend wat tijd vrij voor een uitgebreid interview met Play Sports.

“Ik ben momenteel eigenlijk een voltijdse vader. Ik breng de kinderen bijvoorbeeld naar school”, opent de Duivel. “Ik heb nu een periode waarin ik dingen kan veranderen aan mijn lichaam, aan wie ik ben, hoe ik slaap en eet… ”, laat hij weten dat hij ingegrepen heeft in zijn levensstijl.

En KDB is niet van plan om die dingen te laten vallen eens hij volledig hersteld is: “Dat kan ik dan mee integreren naar het vervolg. Dat vond ik belangrijk om te doen, omdat ik daar nu eindelijk tijd voor heb. Ik sta positief in het leven en voel me goed. Dat is het belangrijkste en is ook het enige dat ik momenteel kan doen!”

Familie

Mentaal heeft hij ook wat extra ademruimte: “De drukte en de stress die ik normaal heb is weggevallen. Het is een beetje een decompressie… Daarom heb ik ook dat goed gevoel en sta ik niet altijd stil bij de blessure zelf. Ik kan genieten van familiemomenten die ik normaal nooit meemaak. Daardoor kan ik alles op een positieve manier bekijken!”

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024