Courtois en Tedesco op weg naar verzoening: “Het hoofdstuk is afgesloten!”

Courtois en Tedesco op weg naar verzoening: “Het hoofdstuk is afgesloten!”
Dinsdag 13 februari 2024 - 15:00   I   door Redactie

Na het EK zullen de Rode Duivels in actie komen tegen Frankrijk, Italië en Israël in de Nations League. Dit zal echter zonder Courtois zijn, aangezien de doelman nog steeds herstellende is van een blessure.

Momenteel revalideert Thibaut Courtois nog steeds van zijn ernstige knieblessure. Hoewel de doelman hoopt later dit seizoen zijn rentree te maken bij Real Madrid, heeft hij zelf al laten weten dat hij niet van plan is om deel te nemen aan het EK in Duitsland.

Opvallend genoeg wacht men sinds die aankondiging van Courtois nog steeds op een reactie van bondscoach Domenico Tedesco. "Ik heb bewust niet gereageerd. In mijn ogen is alles al gezegd en hoef ik daar niet verder op in te gaan," verklaarde Tedesco.

"Het is nu vooral tijd om ons te concentreren op de spelers die wél deel uitmaken van de selectie van de Rode Duivels," vervolgde Tedesco in Het Laatste Nieuws. "Of ik de deur voor Courtois volledig heb gesloten? Nogmaals, voor mij is dit onderwerp afgesloten. Ik heb er niets meer aan toe te voegen."

Poll: Verwacht je dat Courtois ooit nog zal spelen voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Domenico Tedesco

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024