Degryse maakt Anderlecht, Stanciu én Tielemans helemaal af

Degryse maakt Anderlecht, Stanciu én Tielemans helemaal af
Maandag 07 november 2016 - 06:00   I   door Redactie

Marc Degryse is in Het Laatste Nieuws ongemeen hard voor Anderlecht. De analist haalt zwaar uit naar paars-wit. De prestaties van Anderlecht zijn dan ook ondermaats.

"Het enige positieve bij paars-wit is dat ze nog steeds op de tweede plaats staan", zegt Degryse. "Ik vind het onwaarschijnlijk en ik hoop dat ze zich daar niet op blindstaren. Het is nu al weken aan een stuk dat ze niet overtuigend voetballen. En nog erger: ik zie geen enkele progressie. Het begint stilaan zorgwekkend te worden. Het middenveld met Stanciu, Tielemans en Dendoncker valt zwaar tegen, de opbouw is matig..."

"Deze ploeg zit in een vertrouwenscrisis. Ik vrees dat het bij de spelers voor een groot stuk in de hoofden zit en Weiler slaagt er voorlopig niet in om dat vertrouwen terug te brengen. Je ziet gewoon dat die gasten mentaal niet sterk genoeg zijn. Kunnen ze die druk - die bij Anderlecht hoort - wel aan? Het zit daar écht niet goed, je ziet de vertwijfeling op de gezichten en in het voetbal. Ze moeten dringend op zoek naar oplossingen. Het contrast met een ploeg als Zulte Waregem is bijzonder groot. Bij Anderlecht doen ze zomaar wat. De spelers kunnen niet op mekaar rekenen in balbezit. In moeilijke momenten verstoppen de spelers zich, ze ontlopen hun verantwoordelijkheid."

TAGS  I  Anderlecht  I   Marc Degryse

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024