'Liverpool bezorgt Antwerp FC een enorme transferboost'

'Liverpool bezorgt Antwerp FC een enorme transferboost'
Vrijdag 10 mei 2024 - 16:00   I   door Redactie

Antwerp maakt weer kans om flink wat te cashen. Ditmaal niet vanwege een rechtstreekse transfer, wel vanwege een aanzienlijk doorverkooppercentage.

Willian Pacho heeft indruk gemaakt bij Eintracht Frankfurt na zijn transfer van Antwerp FC voor 16 miljoen euro. De Ecuadoraanse verdediger groeide snel uit tot een vaste waarde bij de Duitse subtopper, wat de interesse van diverse Europese topclubs heeft gewekt.

Volgens Sky-reporter Florian Plettenberg toont vooral Liverpool concrete belangstelling in de 22-jarige international. Hoewel er nog geen onderhandelingen hebben plaatsgevonden, wordt verwacht dat dit snel verandert zodra het seizoen is afgelopen. De Engelse club zal echter diep in de buidel moeten tasten, want Frankfurt zou een vraagprijs van 50 tot 60 miljoen euro hanteren voor Pacho.

Voor Antwerp is dit goed nieuws, aangezien zij in de onderhandelingen met Frankfurt een aanzienlijk percentage van de doorverkoop hebben bedongen. Als Pacho deze zomer een toptransfer maakt, kan de topclub een flinke winst meepikken van zijn volgende avontuur.

Poll: Vind jij het transferbeleid van Antwerp goed?

TAGS  I  Liverpool  I  Antwerp  I  Willian Pacho

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024