Club Brugge komt met opvallende reactie na kritiek van mama Sterchele

Club Brugge komt met opvallende reactie na kritiek van mama Sterchele
Dinsdag 08 november 2016 - 19:33   I   door Redactie

Marleen Boonen, de moeder van de overleden François Sterchele, was vorige week in Sport/Voetbalmagazine behoorlijk scherp. Ze haalde flink uit naar Club Brugge.

"Onze abonnementen werden ons afgenomen, we werden niet meer uitgenodigd en we zijn met de vzw van François blijkbaar ook niet meer welkom op de fandag", zei Boonen. "Ik zal eerlijk zijn: we voelen ons aan de kant gezet. In acht jaar is Club Brugge ook nog niet één keer naar de Sterchele Cup gekomen."

Intussen heeft Club Brugge gereageerd in S/VM. "De dingen die Marleen aanhaalt, kloppen echt niet. Marleen is en blijft altijd welkom op Club. In 2013 werkten we nog mee aan de vijfjarige herdenking van het overlijden van François", meldt blauw-zwart.

"De voorbije twee jaar ontvingen we ook geen enkele aanvraag meer voor een abonnement, noch voor deelname aan de fandag of aan de Copa Sterchele. We willen nog eens benadrukken dat Marleen altijd al welkom was en blijft op Club en dat we totaal niet begrijpen waar deze opmerkingen vandaan komen..."

TAGS  I  Club Brugge  I   François Sterchele

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024