Verhaeghe: "Anderlecht heeft dat gedaan, niet ik"

Verhaeghe:
Zaterdag 01 juli 2017 - 07:34   I   door Redactie

Bart Verhaeghe stond in het oog van de storm de afgelopen weken na de verkiezing van de nieuwe bondsvoorzitter. De preses van Club Brugge bijt van zich af in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb bij de verkiezing van de nieuwe bondsvoorzitter géén coup gegeven", benadrukt Verhaeghe. "Ik heb Gérard Linard niét gevraagd om zich kandidaat te stellen - ik had me zelfs al neergelegd bij een verlengd mandaat van François De Keersmaecker."

"Anderlecht heeft de stekker uit het Eurostadion getrokken, niet de bond, noch ikzelf. Of nu De Keersmaecker voorzitter is, of Linard, of Gilbert Timmermans, of zélfs Bart Verhaeghe - it doesn't matter. Het Eurostadion is een politiek probleem - de overheid in België slaagt er niet in om op redelijke termijn zijn werk te doen."

"Ik neem mijn verantwoordelijkheid als ondervoorzitter van de voetbalbond en als lid van de raad van bestuur ter harte om ons voetbal vooruit te helpen. En wie denkt dat ik intussen de zaakjes tracht te regelen in het belang van Club Brugge, is fout. Ik heb vastgesteld dat Roger Vanden Stock en Anderlecht ook het algemeen belang dienen."

TAGS  I  verhaeghe  I   anderlecht  I   club brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024