KV Mechelen krijgt pak voor de broek van Hasi

Zaterdag 08 juli 2017 - 20:17   I   door Redactie

KV Mechelen beleefde geen fijne avond. In het eigen stadion ging het zwaar onderuit tegen het Olympiakos van Besnik Hasi.

KVM begon meteen erg zwak aan de partij. Na 20 minuten stonden de Grieken al op een 0-2-voorsprong. Matthys kon voor de rust een keer dreigen, maar het was Fortunis die een hoekschop rechtstreeks binnentrapte en de ruststand op 0-3 zette.

Ook in de tweede helft kreeg Malinwa nog drie doelpunten om de oren door onder meer een doelpunt van ex-Anderlecht-speler Marco Marin. De pijnlijke 0-6-eindstand is iets wat Ferrera en co liefst zo snel mogelijk vergeten.

KV Mechelen: Swolfs, Rherras (63’ Heyvaert), Vitas (63’ Filipovic), Cobbaut, Cocalic (63’ Smolders), Schoofs (46’ Claes), Matthys (70’ Soumah), El Messaoudi (70’ Wilms), Zeroual, Croizet (70’ , Pedersen (46’ Soladio)

Doelpunten: 16’ Elabdellaoui (0-1), 21’ Botia (0-2), 38’ Fortounis (0-3), 60’ Marin (0-4), 75’ El Younoussi (0-5), 81’ Ansarifard (0-6)