POLL: Wat is de beste transfer uit de JPL deze zomer?

POLL: Wat is de beste transfer uit de JPL deze zomer?
Maandag 04 september 2017 - 16:00   I  

Nu de transfermarkt weer voor een tijdje sluit, is het tijd om eens terug te blikken op de afgelopen mercato. Welke transfer is de strafste? Welke nieuwkomer kan zijn ploeg naar ongekende hoogtes stuwen? Aan u om te kiezen in onze wekelijkse poll.

De eerste genomineerde is Jelle Van Damme. De flankverdediger maakte de overstap van LA Galaxy naar Antwerp, maar heeft heel wat ervaring bij topteams zoals Standard en Anderlecht. Vooral daarom is hij een echte aanwinst op de Bosuil.

Bij Anderlecht haalden ze Sven Kums binnen deze zomer. Na lang twijfelen verkoos de gracieuze middenvelder de landskampioen boven ex-ploeg Gent. Toegegeven, de ploeg draait nog niet optimaal. Maar de klasse van Kums valt niet te ontkennen.

De grote verrassing in dit lijstje is misschien wel Ryota Morioka. De spelmaker van Waasland-Beveren kwam als grote onbekende toe in ons land, maar speelde zich meteen in de kijker. Volgens sommigen is hij nu al de beste nummer 10 van België.

Hetzelfde kan gezegd worden van Emmanuel Bonaventure Dennis. De Nigeriaan deed Izquierdo meteen vergeten bij Club Brugge en blijkt meteen erg doeltreffend. Hij is een belangrijke reden voor de 15 op 15 van blauw-zwart.

Last but not least is Sander Coopman. Hij is misschien niet helemaal nieuw bij Zulte Waregem (hij speelde er vorig jaar ook al), maar het feit dat Essevee hem ook dit jaar kon lenen is toch wel straf. Coopman is een groot talent met enorm goede voeten.

 

Poll: Wat is de beste transfer van deze zomer?

TAGS  I  coopman  I   dennis  I   morioka  I   kums  I   van damme

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024