Rode Duivel bedriegt zijn hoogzwangere vrouw: "In het Hilton hadden we voor het eerst seks"

Rode Duivel bedriegt zijn hoogzwangere vrouw:
Woensdag 25 oktober 2017 - 12:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan zit in nauwe schoentjes. Een 22-jarige Vlaams-Brabantse doet haar verhaal in TV-Familie over hun avontuurtje. Nainggolan heeft zijn vrouw dus opnieuw bedrogen.

"Het was op 28 mei 2016. Ik ging naar de Antwerpse discotheek The Villa met een vriendin. Radja was daar ook, met vrienden. Hij probeerde mijn aandacht te trekken, maar ik was niet in hem geïnteresseerd", vertelt de vrouw. "Ik had meer oog voor een van zijn vrienden. Ik heb die bewuste avond niet echt met Radja gesproken. Maar dat veranderde een week later. Ik was in een andere discotheek, en hij was er ook weer. Hij herkende mij en wilde met mij dansen. Vervolgens vroeg hij me mee naar de vipruimte."

EK 2016
"Ik had nog altijd meer interesse in die vriend van hem. Toen ik naar huis ging, kreeg ik een berichtje van Radja op Snapchat, via de account van een kameraad van mij die nog in die discotheek was. Nadat we even hadden gechat, voegde Radja me toe op zijn privé-account. Wel, gedurende de hele periode van het EK van 2016 hebben we dagelijks zo'n vier keer gevideochat. (Radja's vrouw Claudia was toen zwanger van haar tweede kind met hem, red.) Iedere pauze op het werk, telkens als ik thuiskwam... Ik moest 't hem laten weten, zodat hij met mij kon praten."

Terug naar Italië
"Toen het EK voor de Belgen was afgelopen, na de verloren wedstrijd tegen Wales (3-1, waarbij Radja de enige Belgische goal scoorde, red.), besliste Radja om in plaats van naar zijn vrouw, naar België te vliegen om met míj af te spreken. n het Hilton Hotel op de Groenplaats in Antwerpen. We hebben het toen heel, euh, leuk gehad. Ik vond hem heel lief. En aangezien hij openlijk met mij rondliep, vertrouwde ik hem. Maar Radja moest natuurlijk terug naar Italië."

"Radja vertelde mij meer dan eens hoe slecht het tussen hem en Claudia ging, en dat hij liefst wilde scheiden. Ik geloofde hem, zodat ik het voor mezelf wel kon plaatsen dat hij terug naar Claudia ging. Het plan was om op 6 augustus weer af te spreken. Maar toen beviel Claudia. Ik kreeg bericht van Radja dat hij niet kon komen. Uiteindelijk hebben we elkaar op 2 september gezien. We spraken weer af in het Hilton. En daar hadden we voor het eerst seks."

Breuk
Uiteindelijk brak ze met Nainggolan. "Ik kon het niet meer opbrengen, een affaire met een getrouwde man. Radja bleef contact zoeken, maar ik kón het niet meer. Ik merkte ook dat het alsmaar moeilijker was voor hem om mij aandacht te blijven geven. En ik heb de knoop dan maar doorgehakt. Hij vroeg of ik naar Italië kon komen om erover te praten, maar dat heb ik niet gedaan. Eerlijk gezegd wilde ik er al langer mee naar buiten komen. Want hij heeft mij belogen, me voorgespiegeld dat we echt een relatie konden hebben. Maar ik durfde toen niet... Ik doe het nu tóch, in de hoop dat andere meisjes dit lezen en niet in zijn val zullen trappen."

Poll: Geloof jij dit verhaal?

TAGS  I  Nainggolan

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024