Van Rhijn heeft het gehad met Club: "Geen denken aan!"

Van Rhijn heeft het gehad met Club:
Woensdag 01 november 2017 - 12:19   I  

Ricardo van Rhijn werd deze zomer uitgeleend door Club Brugge aan het Nederlandse AZ. Zelf begrijpt de rechtsachter niet waarom hij mocht beschikken bij blauw-zwart.

"Het begon prima allemaal bij Club Brugge", doet hij zijn verhaal bij Voetbal International. "Het eerste half jaar heb ik alles gespeeld, ook in de Champions League. In de winterstop scheurde ik mijn enkelbanden, dat kostte me een paar maanden." 

"Maar vlak voor de play-offs van de competitie keerde ik terug in de basis. Ik ben realistisch genoeg om te beamen dat ik toen een minder niveau haalde. Op basis daarvan raakte ik halverwege de play-offs mijn basisplaats kwijt. Dat viel te begrijpen. Michel Preud’homme zette Helibelton Palacios op mijn plek en de resultaten werden beter. Dan heb je gewoon even geen recht van spreken.”

Dit seizoen was er geen plaats meer voor de Nederlander en dat doet pijn. "Ik ben getergd. Ik wil dermate goed presteren dat AZ me zou willen behouden. Na dit seizoen heb ik nog één jaar contract bij Club Brugge, maar aan een terugkeer denk ik nu absoluut nog niet. Ik denk aan AZ en aan mezelf, meer niet." 

"Het is sowieso belangrijk dat veel ga spelen in de komende tijd. Zodat ik volgend seizoen die lijn kan doortrekken. Is het niet bij AZ, dan bij een andere mooie club.”

TAGS  I  Van Rhijn  I   Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024