Trebel doet straffe onthulling over AA Gent en Anderlecht

Trebel doet straffe onthulling over AA Gent en Anderlecht
Zaterdag 04 november 2017 - 09:30   I   door Redactie

De transfer vorige winter van Adrien Trebel (van Standard naar Anderlecht) zat op dat moment heel diep. Hij was toen al bijna van AA Gent.

“De fans klagen omdat ik bij de rivaal tekende, maar Standard had me beloofd dat ik weg kon voor een bepaald bedrag", zucht Trebel in Het Nieuwsblad. "Waarom moest ik dan nog mee op stage? Als ik naar Duitsland was gegaan - Stuttgart wou me - of in de woestijn had getekend bij Al Jazira dat me veel meer geld beloofde, had niemand bij Standard daar een probleem mee gehad."

"Maar ik wou een ambitieus project. Standard had zelf een akkoord met Gent om mij te ruilen voor Rob Schoofs, maar hoe kun je nu een transfer regelen zonder de speler daar bij te betrekken? Iedereen dacht dat ik zomaar ja zou zeggen. Vergeet het. Uit respect sprak ik wel eens met Michel Louwagie en legde ik zelfs tests af bij Gent, maar toen Anderlecht opdook, was mijn keuze snel gemaakt."

"Nochtans kon ik bij AA Gent meer verdienen dan hier. Maar ik belde met Hein Vanhaezebrouck - toen nog coach bij Gent - en hij begreep mijn keuze voor Anderlecht meteen. Grappig genoeg zei Hein toen: Hopelijk werken we in de toekomst toch nog eens samen. En kijk, het lot bracht Vanhaezebrouck ook naar Anderlecht.” 

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Vanhaezebrouck  I   Trebel  I   Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024