Dit heeft Mannaert te zeggen over vertrek van Refaelov

Dit heeft Mannaert te zeggen over vertrek van Refaelov
Dinsdag 07 november 2017 - 11:33   I  

Club Brugge en Lior Refaelov stevenen na een huwelijk van meer dan zes jaar af op een onvermijdelijke breuk. Rafa, bij de fans van blauw-zwart nog steeds immens populair, haalt zijn niveau niet meer en komt onder Ivan Leko niet meer aan spelen toe.

Wellicht zoekt Refaelov in januari andere oorden op. Een terugkeer naar zijn vaderland Israël lijkt logischerwijze in de maak. Al willen ze dat bij Club Brugge nog niet gezegd hebben.

“We verwachten voldoende professionaliteit van beide partijen. Spelers moeten kunnen omgaan met de keuzes van een trainer en trainers moeten kunnen omgaan met de ontgoocheling van spelers. Voor ons is er geen probleem”, zegt Club-manager Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

Binnenlandse transfer?

Dudu Dahan, de zaakwaarnemer van Refaelov, sloot zelfs een transfer in België niet volledig uit. Al maakt Mannaert zich daar geen zorgen over. “Makelaars hebben sowieso hun eigen agenda, meestal op korte termijn, maar wij doen daar niet aan mee.”

Bij Club Brugge denken ze momenteel zelfs niet aan een vertrek van Rafa. “Van een vertrek is voor ons voorlopig geen sprake. Ik heb trouwens het gevoel dat de zomermercato pas achter de rug is."

Poll: Moet Club Brugge Refaelov in januari laten gaan?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge  I   Mannaert

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024