Toptransfer in stroomversnelling? Neymar neemt drastisch besluit

Toptransfer in stroomversnelling? Neymar neemt drastisch besluit
Zaterdag 18 november 2017 - 17:24   I  

Neymar speelt pas sinds afgelopen zomer bij Paris Saint-Germain, maar de jongste weken wordt de Braziliaan steeds vaker in verband gebracht met een snel vertrek uit Frankrijk. Als klap op de vuurpijl voedt Neymar de geruchten ook zelf nog wat...

Zo werd Neymar gedwongen om zijn luxevilla in Parijs te verlaten. De aanvaller voelde zich blijkbaar vaak begluurd en tot overmaat van ramp sprong een fan onlangs over een muurtje rond het huis om bij Neymar in de buurt te komen.

De Braziliaan woonde tot op heden in de chique Franse wijk Bougival, waar hij zijn intrek nam in een luxevilla met vijf verdiepingen en onder meer een binnenzwembad.

Geheime locatie

Omdat Neymar niet rustig kon leven in de villa, besliste hij nu om er weg te trekken. De vedette van PSG zal snel zijn intrek nemen in een nieuw pand, waarvan de locatie deze keer wél geheim moet blijven.

Real Madrid

Volgens buitenlandse media is dit een extra teken aan de wand dat Neymar zich allesbehalve comfortabel voelt in Parijs. De Braziliaan werd al aan Real Madrid gelinkt en voedt de geruchten op deze manier (ongewild) nog wat extra.

Poll: Zal Neymar snel weer vertrekken bij PSG?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024