Betaalt deze club wél 10 miljoen aan Anderlecht voor Stanciu?

Betaalt deze club wél 10 miljoen aan Anderlecht voor Stanciu?
Donderdag 04 januari 2018 - 11:18   I  

Nicolae Stanciu zit op een dood spoor bij RSC Anderlecht. Zowel onder René Weiler als onder Hein Vanhaezebrouck kon de Roemeen zich nooit écht doorzetten. Nu is de maat vol en mag Stanciu beschikken.

Tijdens de voorbije dagen lekte reeds uit dat de Tsjechische topclub Sparta Praag wel wat ziet in een samenwerking met Stanciu. De club zou een bod van 3 à 4 miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvallende middenvelder.

Stanciu heeft al een persoonlijk akkoord met Sparta Praag, maar bij Anderlecht vinden ze de geboden geldsom te weinig en dus kan er van een transfer naar Tsjechië voorlopig geen sprake zijn.

Aanbieding uit de Woestijn

Paars-wit wil graag een zo groot mogelijk deel van de geïnvesteerde 10 miljoen euro recupereren. Misschien lukt dat nog wel ook, want volgens Goal zou nu ook Al-Hilal uit Saoedi-Arabië een oogje op Stanciu hebben.

De kapitaalkrachtige club schrikt er niet van terug om veel geld uit te geven voor een speler. En bij Anderlecht zullen ze absoluut het onderste uit de kan willen halen voor Stanciu.

Poll: Hoeveel moet Anderlecht krijgen voor Stanciu?

TAGS  I  Stanciu  I   Sparta Praag  I   Anderlecht  I   Al-Hilal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024