‘Van Bommel moet opvolger worden van deze absolute topcoach’

‘Van Bommel moet opvolger worden van deze absolute topcoach’
Maandag 29 april 2024 - 12:30   I   door Redactie

Feyenoord ziet Arne Slot naar Liverpool zien vertrekken. Volgens voormalig international Ronald Waterreus zou het verstandig zijn voor de Rotterdamse club om Mark van Bommel aan te trekken.

"Er zijn verschillende namen de revue gepasseerd”, gaat Waterreus van start in De Limburger over de opvolging van Slot in De Kuip. "Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser en zelfs Danny Buijs, maar één naam ontbreekt vooralsnog.

De naam van degene die naar mijn mening de ultieme vervanger van Slot zou zijn bij Feyenoord”, legt Waterreus uit, waarna hij zijn suggestie doet voor de Rotterdamse club: Mark van Bommel. "Ik zie je al je koffie verslikken. Ik denk dat hij als trainer van Feyenoord veel kan bereiken."

Tot dusver heeft Feyenoord nog geen concrete interesse getoond in welke trainer dan ook, zoals onlangs werd gemeld door 1908.nl. De club zal de komende tijd nadenken over wie Slot zal opvolgen bij Feyenoord. Als het aan Waterreus ligt, zou Te Kloese snel een uur richting België moeten rijden om met Van Bommel te praten.

Poll: Moet Van Bommel de stap zetten naar Feyenoord?

TAGS  I  Antwerp  I  Van Bommel  I  Feyenoord

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024