Transfermarkt LIVE: Standard werkt Anderlecht tegen, slecht nieuws voor Lestienne

Transfermarkt LIVE: Standard werkt Anderlecht tegen, slecht nieuws voor Lestienne
Zaterdag 20 januari 2018 - 23:42   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Maxime Lestienne staat open voor een terugkeer naar België, maar volgens de RTBF is de winger te duur voor Belgische ploegen.

*Edinson Cavani zou de fratsen van Neymar beu zijn. De Uruguayaan zou weg willen bij PSG en Juventus zou al op de loer liggen.

*Liverpool wilde zich graag versterken met Jack Butland, maar Stoke City laat de jonge doelman niet gaan.

*Preud'homme leek op weg om de nieuwe coach te worden van Bordeaux, maar dat gaat nu uiteindelijk niet door. De ex-trainer van Club Brugge bleek uiteindelijk te duur.

*Barcelona laat weten dat er helemaal geen akkoord is met Antoine Griezmann van Atlético Madrid. Spaanse media hadden dat gemeld.

*Chelsea zou een akkoord hebben met Edin Dzeko. Hij komt nu uit voor AS Roma.

*Standard ziet Jonathan Bolingi liever niet naar Anderlecht vertrekken. Moeskroen heeft overigens een aankoopoptie (1 miljoen euro, nvdr.) bedongen in de huidige huurdeal.

*Anderlecht onderzocht of het Isaac Kiese Thelin kon terughalen, maar dat is niet mogelijk. Waasland-Beveren is overigens not amused dat paars-wit de mogelijkheid onderzocht.

*Thomas Foket stapt mogelijk wél nog deze winter over naar Anderlecht. Als de rechtsback bij AA Gent niet aan spelen toekomt, overweegt hij een vertrek.

*Eerder raakte al bekend dat Anderlecht ook een oogje heeft op Siebe Schrijvers, de aanvaller van Genk. Dat betekent dat paars-wit aan zomaar eventjes vier spelers uit de Jupiler Pro League denkt.

*Sven Vermant neemt dan weer een belofte van Club Brugge mee naar Waasland-Beveren. Niels Verburgh (19) zal wellicht de overstap maken.

*Michel Preud’homme is nadrukkelijk in beeld bij Bordeaux, maar ook Australië denkt nog steeds aan de gewezen trainer van Club Brugge.

*PSG zou Unai Emery willen vervangen door… Pep Guardiola. Al is het maar de vraag of de coach van Manchester City iets voelt voor een overstap naar Parijs.

*Niet alleen Arsenal, maar ook Tottenham wil zich graag versterken met de Braziliaan Malcom (Bordeaux).

*Javier ‘Chicharito’ Hernandez zal dan toch niet opnieuw voor Manchester United gaan spelen. De Mexicaanse aanvaller van West Ham United is op weg naar Besiktas.

Poll: Moet Anderlecht meer Belgen in huis halen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024