Dit gek aantal nieuwe spelers haalde Antwerp dit seizoen: "Anders stopt het"

Dit gek aantal nieuwe spelers haalde Antwerp dit seizoen:
Donderdag 01 februari 2018 - 18:45   I   door Redactie

Antwerp heeft zich dit seizoen flink laten gaan op de transfermarkt. De Great Old haalde maar liefst 25 (!) nieuwe spelers. Dat is een volledige nieuwe kern. Van die de promotie naar eerste klasse afdwong blijft niet veel meer over.

"25 spelers, dat is een volledig nieuwe ploeg. Dat was ook nodig. Het is een proces van verandering waar deze club door moest”, zegt trainer Laszlo Bölöni in Het Nieuwsblad. “Met alle respect voor wat deze club gepresteerd heeft: het verschil tussen vroeger en nu is groot. Zeker als je iets wil bereiken. Boek je geen progressie meer, dan stopt het. Ook wat de ambities betreft. Je bent verplicht om vooruit te gaan.”

Niet alle transfers zijn een succes. Luka Stojanovic en Zotsara Randriambololona zijn al opnieuw vertrokken. "Als je zo veel nieuwe spelers haalt, dan weet je dat je niet bij iedereen een goede keuze zal maken. Aan de andere kant moet je dan ook wel een analyse maken van hoeveel je hebt betaald voor al die nieuwe spelers", stelt Bölöni. "Op dat vlak zijn we heel voorzichtig geweest. Soms kost het zelfs meer om een speler te laten gaan. Het vertrek van Camus kostte ons meer dan de komst van vier, vijf nieuwe spelers.”

Poll: Vind jij dit nog normaal?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024