Anderlecht-speler weigerde transfer naar Antwerp

Anderlecht-speler weigerde transfer naar Antwerp
Vrijdag 02 februari 2018 - 10:25   I  

Anderlecht zag dit seizoen al enkele spelers uitvallen en vertrekken. Het staat dit weekend zo dan ook erg verzwakt aan de aftrap.

Zo maakte Onyekuru in het begin van het seizoen de doelpunten voor Anderlecht. Een blessure deed hem echter terug naar Engeland vertrekken, waar hij volop bezig is aan zijn revalidatie. De Nigeriaan was trouwens vorige zomer de spilfiguur in een heuse transfersoap. Uiteindelijk kon Anderlecht hem via Everton huren, maar de interesse in Onyekuru was groot. Bijna was hij zelfs speler geweest van Antwerp, via PSG.

"Arsenal informeerde ook. Maar vooral PSG drong aan. Ik heb zelfs mijn medische testen afgelegd in Parijs, maar het was zeer onduidelijk wat de club met mij van plan was. Achteraf hoorde ik dat ik aan Antwerp uitgeleend zou worden. Wel, dat zou ik sowieso geweigerd hebben. Via Everton naar Anderlecht was beter. Dan konden de voorzitter en René Weiler eindelijk stoppen met mij te bellen. Ze bléven aandringen. Ik heb dan maar ingestemd. Weet je waarom? De Champions League, my friend..."

Poll: Zal Onyekuru nog voor Anderlecht spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Antwerp  I   Onyekuru

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024