Leye haalt zwaar uit naar Van Wijk: "Ben je zelf schuldig?"

Leye haalt zwaar uit naar Van Wijk:
Zaterdag 03 februari 2018 - 08:30   I   door Redactie

De uithaal van Dennis Van Wijk is aangekomen bij Eupen. De Nederlandse coach insinueerde dat Eupen op de slotspeeldag de punten van Moeskroen wel cadeau zou krijgen in de degradatiestrijd.

"Als Van Wijk weet dat er zulke zaken gebeuren, is hij misschien ooit zelf schuldig geweest? Want bij elke ploeg is het toch de trainer die de ploeg opstelt en zijn verantwoordelijkheid neemt?", zucht Van Leye.

"Ach, in België zoekt men graag problemen waar er geen zijn. Zo'n polemiek opstarten is nergens voor nodig. Zowel KV Mechelen als Eupen heeft zijn toekomst nog in eigen handen. Van Wijk moet nu zijn verantwoordelijkheid nemen. Hij mag volgende week thuis tegen Eupen spelen. Wel, dan moet je, coach van KV Mechelen zijnde, winnen."

"Want als Malinwa zakt, is dat hún fout, niet die van Eupen. Eigenlijk is het triestig dat zo'n club in deze situatie verzeild is geraakt. Met dat nieuw stadion, die fantastische supporters, hun prachtige verleden met spelers als Preud'homme en de nieuwe investeerders... Mechelen hoort niet tegen de degradatie te vechten."

Poll: Had Van Wijk beter gezwegen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Van Wijk  I   Leye  I   Eupen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024