Liverpool en Tottenham in evenwicht na waanzinnig slot

Zondag 04 februari 2018 - 19:21   I   door Redactie

Liverpool en Tottenham hebben de punten gedeeld (2-2). Dat gebeurde na een wel zeer straf slot.

De onvermijdelijke Salah opende al meteen de score namens Liverpool. Die voorsprong bleef lange tijd staan, maar tien minuten voor affluiten maakte Viktor Wanyama gelijk.

Wat later kreeg Tottenham dé kans om nog de drie punten te pakken, maar Harry Kane miste een strafschop. Tot overmaat van ramp voor de Spurs scoorde Salah in blessuretijd de 2-1. Toch pakte Liverpool de zege niet, want nog in blessuretijd kreeg Tottenham nog een tweede strafschop. Die werd wél omgezet door Kane.

Bij Tottenham begonnen Moussa Dembélé en Jan Vertonghen in de basis. Toby Alderweireld was nog geblesseerd. Bij Liverpool zat Simon Mignolet weer op de bank.

Poll: Een verdiend punt voor Tottenham?