'Real Madrid neemt deze beslissing over Thibaut Courtois'

'Real Madrid neemt deze beslissing over Thibaut Courtois'
Woensdag 07 februari 2018 - 11:45   I  

Thibaut Courtois gaf nogmaals te kennen dat het goed mogelijk is dat zijn persoonlijke situatie hem op termijn naar Madrid zal brengen. Real Madrid luistert aandachtig mee, maar heeft niet meteen goed nieuws voor de Rode Duivel.

Zo meldt de Spaanse krant Sport vandaag dat Real Madrid zijn interesse in... David De Gea wil hernieuwen. In de zomer van 2015 greep De Koninklijke nog nipt naast de goalie van Manchester United - er was zoals u weet dat probleem met de faxmachine van de Engelsen.

In de transferperiodes die volgden, werd De Gea zowat iedere keer opnieuw in verband gebracht met een overstap naar Santiago Bernabeu, maar toch bleef hij iedere keer opnieuw gewoon bij Manchester United.

130 miljoen euro

Komende zomer wil Real daar verandering in brengen. Florentino Perez is bereid om ver te gaan om één van de beste - zo niet dé beste - doelmannen ter wereld naar Madrid te halen.

Manchester United wil meewerken aan een transfer, maar alleen als er véél geld op tafel komt. The Red Devils hebben immers een prijskaartje van 130 miljoen euro rond de hals van De Gea gehangen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Hoop jij dat Courtois naar Real Madrid gaat?

TAGS  I  De Gea  I   Manchester United  I   Real Madrid  I   Courtois  I   Chelsea

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024