Nieuwe CEO van RC Genk reageert: "Dit is onze ambitie"

Nieuwe CEO van RC Genk reageert:
Zaterdag 10 februari 2018 - 08:00   I   door Redactie

Erik Gerits is de nieuwe CEO van RC Genk. Hij volgt Patrick Janssens op, die geen steun meer genoot bij de club.

"Voor mij is dit een heel moeilijke beslissing geweest", vertelt de kersverse nieuwe algemeen directeur in Het Laatste Nieuws. "Het was de keuze tussen een geweldige job als gedeputeerde (in de Limburgse provincieraad, red.) in combinatie met een deeltijdse functie bij Genk of fulltime in dienst bij Racing Genk. Het is dat laatste geworden, de keuze van mijn hart."

Gerits werkt al jaren bij Genk. Eerst als persverantwoordelijke en later als directeur organisatie. "Ik ben al 24 jaar betrokken bij deze mooie club. Ik begon op het secretariaat, ben moderator geweest van de persconferenties en nu zit ik hier als algemeen directeur. Ik ben heel trots dat ze mij gevraagd hebben", zegt hij. 

"Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de raad van beheer, de directie én de supporters een heel mooi verhaal ga schrijven. Dit is voor mij niet het moment om te praten over 'mijn visie', maar ik wil van Racing Genk wel opnieuw een topclub maken. Op dit moment zijn wij dat niet, maar we moeten het opnieuw worden. Zowel op het veld als ernaast."

Poll: Denk jij dat Gerits een betere CEO zal zijn dan Janssens?

TAGS  I  RC Genk  I   Gerits

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024