Mathijssen: “Ik ben op de limiet van Club Brugge gebotst”

Mathijssen: “Ik ben op de limiet van Club Brugge gebotst”
Woensdag 26 oktober 2016 - 12:10   I   door Redactie

Jacky Mathijssen trekt met Westerlo naar Club Brugge. Bij blauw-zwart was hij enkele jaren aan de slag, maar het werd geen onverdeeld succes.

“Het is niet de eerste keer dat ik terugga, maar het blijft een club waar ik heel graag gewerkt heb”, aldus Mathijssen. “Het was ook een enorme uitdaging voor mezelf. Ik heb er twee mooie jaren gekend, met een aantal dingen die we ongelooflijk goed hebben gedaan. En een aantal zaken die we - achteraf gezien - beter hadden kunnen doen. Die periode in Brugge heeft me als trainer veel beter gemaakt."

“Misschien ben ik daar op een limiet van de club en een limiet van mezelf gestoten, maar daar is niks oneervols aan. Er zijn een aantal dingen die je blijven achtervolgen omdat het een topclub is, die veel aandacht krijgt, omdat dingen ook heel persoonlijk zijn gespeeld door een aantal mensen. Dat zal erbij horen.”

“Ik denk dat Michel Preud'homme, die kampioen is geworden, ook nog af en toe afziet en zich afvraagt: 'Wat weten die mensen nu meer over mezelf dan ik?' (lacht) Maar nu is dat voor mij part of the job geworden. Dat heb ik uit die periode meegekregen, dat maakt je beter als trainer."

TAGS  I  Club Brugge  I   Jacky Mathijssen

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024