Ndongala reageert op zware kritiek van Genk-fans na zijn transfer

Ndongala reageert op zware kritiek van Genk-fans na zijn transfer
Woensdag 28 februari 2018 - 07:08   I   door Redactie

Racing Genk kreeg veel kritiek op zijn transfer in laatste instantie. De Limburgers haalden Dieumerci Ndongala nog binnen. Dat vonden de meeste waarnemers en Genk-fans maar niks. Hij bewijst momenteel echter het tegendeel. Ndongala nam een vliegende start bij zijn nieuwe club.

"Ik heb een goed gevoel bij deze club”, zegt Ndongala in Het Nieuwsblad. “Iedereen heeft me hier vanaf dag één op mijn gemak gesteld. Bovendien ben ik er direct ingesmeten. Drie dagen nadat ik getekend had, moest ik in Moeskroen al aan de bak. Als je dan onmiddellijk de winning goal kan maken, wordt alles veel makkelijker.”

De fans van Genk waren anders niet meteen enthousiast door zijn komst. “Dat heb ik achteraf pas begrepen, want dat had mijn manager Mogi Bayat nooit verteld. 'Concentreer je op je werk bij Standard', raadde hij me aan. Op de laatste dag van de mercato kwam hij met Genk op de proppen. Waarom niet?, dacht ik. Dit is een mooie club met ambitie. Zo'n aanbieding kon ik niet naast me neerleggen", zegt hij.

Toekomst

Ndongala wordt door Genk gehuurd van Standard. De club heeft echter ook wel een aankopoptie. Als hij zo blijft spelen, lijkt die optie wel gelicht te zullen worden. "We zien in mei wel wat het wordt. Ofwel licht Genk de optie ofwel komt er interesse van andere clubs. Ik zal altijd winnaar zijn, als ik goed presteer", stelt hij.

Poll: Hoop jij dat Ndongala volgend seizoen bij Genk blijft?

TAGS  I  Ndongala  I   RC Genk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024