KV Mechelen-voorzitter: "Dit gebeurt er als we degraderen"

KV Mechelen-voorzitter:
Vrijdag 02 maart 2018 - 08:44   I   door Redactie

Bij KV Mechelen moet men toch stilaan steeds meer rekening gaan houden met een scenario dat de club degradeert. Op twee speeldagen van het einde staat Malinwa op de laatste plaats. Weliswaar met evenveel punten dan rivaal Eupen, maar zij hebben meer gescoord dan KVM. De club heeft het lot dus niet in eigen handen.

Evaluatie

"Ik geloof nog altijd in de redding", is voorzitter Johan Timmermans strijdvaardig in Het Laatste Nieuws. "We gaan op Standard een goede prestatie neerzetten, net zoals in Anderlecht en Gent. Mochten we toch degraderen, dan moeten we grondig evalueren waar er moet bespaard worden. En dan willen we zo snel mogelijk een kern samenstellen om de stap terug te zetten."

"Gemakkelijk zal dat niet zijn", reageert sportief directeur Rik Vande Velde. "Het zou sportief en financieel alleszins een slechte zaak zijn om te zakken. Dan krijg je een tik, maar je bent niet dood, hé. We zijn bezig om in de twee scenario's een structuur op poten te zetten op lange termijn. Ik geloof nog in het behoud. En anders keren we terug, misschien zelfs sterker dan voordien."

De Mos

Aad De Mos haalde gisteren in de krant zwaar uit naar KV Mechelen. Hij verweet het Mechelse bestuur een gebrek aan inzicht en voetbalverstand.  "Wij moeten geen lessen krijgen van Aad de Mos", reageert Timmermans fors. "Niet vergeten: zijn tweede passage bij onze club was niet denderend. Hij is een groot voetbalkenner, maar of hij de wijsheid in pacht heeft? Ik vind het heel kleintjes wat hij gezegd heeft. De Mos weet niets af van de interne keuken. Analisten weten het altijd zeer goed na de feiten. Zijn uitspraken waren gratuit."

Poll: Denk jij dat KV Mechelen zich nog kan redden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Timmermans  I   shw

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024