Deze foto bewijst dat Lionel Messi geen menselijk wezen is

Deze foto bewijst dat Lionel Messi geen menselijk wezen is
Zondag 04 maart 2018 - 10:10   I  

Lionel Messi staat al járen aan de top. De Argentijnse balvirtuoos bewijst ieder seizoen opnieuw dat hij één van de beste voetballers ooit is. Voor diegenen die twijfelen aan het feit of Messi wel een mens is… Er doet sinds kort een opmerkelijke foto van de Barcelona-ster de ronde.

Messi zorgde doorheen zijn carrière al voor ongelofelijke momenten, gaande van meesterlijke passes, over geniale dribbels, tot waanzinnige doelpunten. Maar het is een trainingsfoto die nu voor nog meer ongeloof zorgt.

Op training slaagde Messi er op de één of andere manier in om, bij het versturen van een pass, zijn voet volledig open te draaien. Het ziet er onmenselijk uit en raden u dan ook aan om dit niet zelf uit te proberen. Hoe Messi het precies heeft gedaan, is nog steeds niet duidelijk.

Landstitel, topschutter én… Champions League?

Messi ligt met Barcelona op dit moment op koers om kampioen van Spanje te worden. Na 26 speeldagen prijkt De Blaugrana met 66 punten aan de leiding in het klassement. Atlético Madrid is tweede met 61 eenheden, terwijl Real Madrid amper 54 punten telt. Messi en co zijn dé te kloppen ploeg in Spanje en zijn daarnaast ook nog in de running om de Spaanse beker – Barça staat in de finale tegenover Sevilla – en de Champions League te winnen.

In het topschuttersklassement van de Primera Division prijkt Messi voorlopig alleen aan de leiding. De Argentijn lukte tot dusver 23 goals, zijn maatje Luis Suarez is de eerste achtervolger met 20 stuks. Cristiano Ronaldo klom de voorbije weken op in de stand en zit aan 16 doelpunten.

Poll: Is Messi de beste voetballer ter wereld?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024