Martinez spreekt zich uit over WK-kansen van Nainggolan

Martinez spreekt zich uit over WK-kansen van Nainggolan
Dinsdag 06 maart 2018 - 09:56   I  

Gaat Radja Nainggolan komende zomer mee naar het WK in Rusland of niet? De middenvelder heeft geen al te beste relatie met bondscoach Roberto Martinez, en werd al meermaals uit de selectie gelaten. In aanloop naar het WK sprak Martinez zich nog eens uit over de situatie van Nainggolan.

"Nainggolan is geen issue", zegt sportief directeur Chris Van Puyvelde in Het Laatste Nieuws. "Wij streven naar een zo representatief mogelijke selectie waarin de prestaties van alle Rode Duivels onder de loep zullen genomen worden - ook die van Radja Nainggolan. Op basis daarvan zal de bondscoach een definitieve selectie samenstellen. We hebben daar het volste vertrouwen in."

Ook de bondscoach spreekt zich in de krant uit over de WK-kansen van Nainggolan. "Deze periode, tot mei, is er een van analyses en beoordelingen van elke speler die in de kwalificatiecampagne gespeeld heeft plús de spelers die ons in Rusland kunnen helpen. Radja Nainggolan behoort tot die groep", zegt Martinez.

Meeste doelpunten, samen met Duitsland

De Spaanse oefenmeester merkt tot slot ook op dat zijn ploeg het goed deed tijdens de WK-kwalificatiecampagne. "De Rode Duivels scoorden in de campagne voor het WK de meeste doelpunten, samen met Duitsland. We hebben dus al een heleboel informatie over ons aanvallende spel", aldus Martinez.

Enkele maanden voor de start van het WK is het dus nog steeds niet duidelijk of Nainggolan nu wel of niet in de plannen van Martinez past. Heel wat Rode Duivels willen Il Ninja er graag weer bij, maar het blijft afwachten wat Martinez van plan is.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   Rode Duivels  I   Martinez

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024