'Anderlecht heeft vervanger voor Sels al gevonden'

'Anderlecht heeft vervanger voor Sels al gevonden'
Donderdag 08 maart 2018 - 20:12   I  

Anderlecht kon dit seizoen rekenen op twee goed doelmannen, maar door de blessure van Frank Boeckx is Matz Sels de onbetwiste nummer één gevonden. Bij Anderlecht zouden ze de ex-doelman van AA Gent graag definitief overnemen van Newcastle, maar dat wordt wellicht niet zo evident.

Anderlecht is dan ook al bezig met een alternatief voor de doelman. Volgens Butasport zou Anderlecht haar oog laten vallen hebben op Emil Rockov, een 23-jarige Servische doelman. Momenteel komt hij nog uit voor Vojvodina Novi Sad, een Servische eersteklasser. Hij speelde nog nooit in het buitenland.

Het wordt wel niet gemakkelijk voor Anderlecht, want de interesse in de jonge doelman zou groot zijn. Zo hengelen ook Ajax, FC Toulouse, AS St. Etienne, FC Kopenhagen, Eintracht Frankfurt en MSK Zilina naar zijn diensten.

Opsteker Anderlecht

Al zou het ook kunnen dat Anderlecht geen vervanger moet gaan halen voor Sels. Volgens de Newcastle Chronicle heeft Newcastle United doelman Casillas op het oog. Casillas, aan het einde van het seizoen een transfervrije speler, zou alvast hoog op het verlanglijstje van trainer Rafa Benitez staan.

Het feit dat Benitez aan zijn landgenoot denkt, onderstreept nog maar eens dat Matz Sels geen toekomst meer heeft bij Newcastle United. RSC Anderlecht huurt de doelman tot het einde van het seizoen en denkt eraan om Sels definitief over te nemen.

En Sels?

Sels zelf beseft dat het moeilijk wordt om terug te keren naar Newcastle. Dat liet hij een tijdje geleden nog weten. De doelman staat zelf dan ook open voor een langer verblijf bij Anderlecht. "Newcastle heeft een hoop geld voor mij betaald en natuurlijk willen ze daarvan nu een deel recupereren", vertelde de doelman. De Engelse club heeft met Rob Elliot, Karl Darlow en Martin Dubravka al drie ervaren doelmannen in de selectie. 

 

Poll: Moet Anderlecht gewoon vol voor Sels gaan?

TAGS  I  Newcastle  I   Anderlecht  I   Sels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024