Vermeer haalt uit: "Plots kreeg ik die mededeling"

Vermeer haalt uit:
Vrijdag 09 maart 2018 - 13:19   I   door Redactie

Kenneth Vermeer wordt nu door Feyenoord uitgeleend aan Club Brugge. Bij de Rotterdammers kreeg de 32-jarige Nederlander geen kans meer. Dat is flink balen voor Vermeer, want hij wilde eigenlijk zijn kans grijpen bij Feyenoord. Nu zit de doelman bij Club Brugge.

"Ik kreeg de mededeling dat er niet gewisseld zou worden", vertelt Vermeer aan Voetbal Inside. "Je hoopt natuurlijk op een kans, maar als je die dan niet krijgt, dan ben je natuurlijk erg teleurgesteld. Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik geen serieuze kans heb gekregen.”

Het werd dus Club Brugge. “Ik zit goed in mijn vel, heb het naar mijn zin", zegt hij over zijn huidige periode bij blauw-zwart. Aanvankelijk was wel de Rus Gabulov de eerste doelman. Intussen heeft Vermeer zijn plek opgeëist. Al zijn niet al z'n prestaties onbesproken tot dusver. Vermeer slikte ook al zeven goals in vijf wedstrijden.

Niet onzeker

“Maar ik raak niet zo snel in paniek. Als jullie er wat van willen vinden, dan mag dat. Ik evalueer mijn dingen met de trainers. Wat de buitenwereld denkt, maakt me niet uit. Ik ben niet iemand die onzeker word, dat zit niet in mij”, is Vermeer duidelijk. Club Brugge had dit seizoen al vijf keepers in doel staan. Horvath, Hubert, Butelle, Gabulov en Vermeer. Dat moet bijna een wereldrecord zijn.

Poll: Vind jij Vermeer een goeie doelman?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge  I   shw

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024