Gert Verheyen nieuwe coach van KV Mechelen?

Gert Verheyen nieuwe coach van KV Mechelen?
Maandag 12 maart 2018 - 09:46   I   door Redactie

Zoals we eerder al meldden, is het nog lang niet zeker dat Dennis Van Wijk de coach van KV Mechelen blijft. De Nederlander is gedegouteerd door het verloop in de degradatiestrijd. Toch kan hij een aardig rapport voorleggen bij Malinwa. Alleen volstond het niet om het behoud af te dwingen.

Ook KV-voorzitter Johan Timmermans wilde nog niets kwijt over de toekomst van Van Wijk. Dat zal in de komende dagen geëvalueerd worden. Uiteraard heeft hij daar zelf ook een woordje in te zeggen. Mogelijk zwaait Van Wijk zelf af. Dan is het sowieso einde verhaal. "Of hij blijft? We zullen ons daar de komende dagen over beraden", zegt voorzitter Johan Timmermans. “Deze coach heeft wel heel goed werk geleverd, bracht er weer grinta, schwung en voetbal in. Aan hem heeft het niet gelegen."

Verheyen?

Er worden al namen van andere trainers genoemd. Eerder dit seizoen had KV al interesse in Gert Verheyen. De huidige coach van de nationale U19 heeft de ambitie om hoofdtrainer te worden bij een Belgische profclub. Bij KV Mechelen zou dat alvast een hele uitdaging zijn. Volgens Het Nieuwsblad weerklinken ook de namen van Besnik Hasi en Bernd Thijs. Alleen: hebben zij zin in een avontuur in 1B? Dat is nog maar de vraag.

Poll: Hoop jij dat Verheyen de nieuwe trainer wordt van KV Mechelen?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Mechelen  I   shw

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024