Iniesta krijgt verrassend aanbod en dreigt met vertrek bij Barcelona

Iniesta krijgt verrassend aanbod en dreigt met vertrek bij Barcelona
Donderdag 15 maart 2018 - 13:33   I  

Andrés Iniesta zette in oktober van vorig jaar nog zijn handtekening onder 'een contract voor het leven' bij FC Barcelona, maar toch staat het momenteel niet vast dat de 33-jarige middenvelder zijn carrière ook effectief in Camp Nou zal beëindigen.

Iniesta zou immers een lucratief aanbod uit China op zak hebben. Het Barça-boegbeeld zou er in de herfst van zijn carrière nog miljoenen kunnen verdienen bij Tianjian Quanjian, de club van Axel Witsel. En dus is Iniesta lang niet meer zeker dat hij ook de komende jaren nog bij Barcelona blijft voetballen...

"Ik zal moeten afwegen wat het beste is voor mij en voor Barcelona", aldus Iniesta na de 3-0-overwinning tegen Chelsea in de Champions League. "Er zijn twee opties: hier blijven of vertrekken. Maar ik communiceer mijn beslissing eerst met de club, ten laatste op 30 april."

"Dat is het eerlijkste naar iedereen toe. En het is ook gewoon een afspraak die ik maakte met Barcelona toen ik mijn contract verlengde. Ik heb nu nog enkele weken de tijd om de knoop door te hakken", besloot Iniesta. De middenvelder kende nooit een andere club en speelt al sinds 2001 voor Barcelona.

Poll: Zal Iniesta vertrekken bij Barcelona?

TAGS  I  Iniesta  I   Barcelona  I   Tianjian Quanjian

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024