'Andy Najar bereidt zich voor op opmerkelijke transfer'

'Andy Najar bereidt zich voor op opmerkelijke transfer'
Vrijdag 16 maart 2018 - 07:17   I  

Andy Najar kende al heel wat blessureleed bij Anderlecht. De Hondurese flankspeler is normaal optie nummer één op de paars-witte flank, maar is amper inzetbaar. Vanhaezebrouck hoopt alvast dat hij de flankspeler dit seizoen nog aan het werk kan zien. Het zou alvast een enorme opsteker zijn voor de speler, de club en de fans.

Toen Najar op het toppunt van zijn kunnen was schitterde hij met Anderlecht en kon hij ook een toptransfer versieren. Net toen raakte hij geblesseerd, maar de droom op een toptransfer heeft hij nog niet opgeborgen. "Mijn droom om naar Arsenal en de Premier League te gaan bestaat nog steeds. Die heb ik nog steeds niet opgeborgen", dat vertelde Najar in het Hondurese La Prensa in januari nog.

Wel dat hij die droom nog niet heeft opgeborgen mag duidelijk zijn, want de Hondurees is vanaf heden Belg. Najar heeft namelijk zijn Belgisch paspoort gekregen. Uiteraard niet om voor de Rode Duivels te spelen, maar volgens Het Belang van Limburg om een eventuele transfer naar Engeland te vergemakkelijken.

Binnenkort terug inzetbaar?

 De Hondurees ligt voor op schema na zijn hamstringoperatie van 28 december. Een datum vastleggen voor zijn terugkeer durft niemand. Weldra hervat hij echter de groepstrainingen en halfweg Play-off 1 zou hij al inzetbaar kunnen zijn.

Aderlating voor Anderlecht

Dat Najar gemist wordt bij paars-wit mag duidelijk zijn. Dat is trouwens ook iets dat leeft onder de spelers zelfs. Zo vertelde Adrien Trebel onlangs nog dat Najar, met zijn individuele klasse, een aanwinst zou zijn voor Anderlecht. Hij zou het verschil kunnen maken.

"Laat ons een heel seizoen met Kara spelen, en met Leander op het middenveld, en we staan niet waar we nu staan. Hetzelfde voor Najar - Andy kan een tegenstander uitschakelen met zijn acties. Ook Andy missen we enorm", aldus Trebel in Het Laatste Nieuws.

 

Poll: Zien we Najar ooit in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I   Najar

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024