Antwerp en Beerschot Wilrijk nemen opvallend besluit over play-off 2

Antwerp en Beerschot Wilrijk nemen opvallend besluit over play-off 2
Vrijdag 16 maart 2018 - 07:29   I  

Het is niet altijd bijzonder boeiend om te volgen, al zijn er elk seizoen wel ploegen die play-off 2 weten te kruiden. Zo was er STVV vorig seizoen, dat het bijzonder goed deed. Het leverde Ivan Leko ook meteen een transfer op naar Club Brugge, waar hij hopelijk voor alle Club-fans even sterke play-offs kan neerzetten.

Dit seizoen is het vooral uitkijken naar de Antwerpse derby. Antwerp en Beerschot Wilrijk mogen het eindelijk nog eens tegen elkaar opnemen. Voor Beerschot Wilrijk toch een leuke troostprijs nadat het de promotie naar 1A misliep. Vooral voor de fans wordt het uitkijken naar de confrontatie met de stadsrivaal.

De vraag is of de fans van Antwerp en de andere ploegen uit 1A evenveel zin hebben in het avontuur van play-off II. De clubs zien de stadion het liefst vollopen, maar evident wordt dat niet. Daarom pakken de ploegen uit 1A uit met een geste voor de trouwe fans.

Helemaal gratis

Abonnees kunnen namelijk gratis naar de wedstrijden gaan kijken in play-off II. Op die manier hopen ze om toch heel wat fans naar het stadion te kunnen lokken. Of dat ook zal lukken is dan weer een andere vraag, maar een mooie geste is het wel.

Beerschot Wilrijk niet

Beerschot Wilrijk daarentegen hoopt om toch nog wat geld te verdienen aan play-off 2. De abonnees van Beerschot Wilrijk moeten wel extra betalen als ze naar de wedstrijden willen komen kijken. Ook opvallend, een ticketje voor de derby kost meer dan een ticket voor andere wedstrijden.

Op het Kiel betalen abonneehouders 40 euro voor alle wedstrijden in Play-off 2, enkel abonnees jonger dan 16 jaar krijgen de extra wedstrijden gratis. Fans zonder abonnement kunnen een mini-abonnement voor vijf wedstrijden aankopen voor 50 euro. Voor één wedstrijd betaal je 10 euro, een ticket voor de derby kost 20 euro. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

Poll: Is het een goed idee van Beerschot Wilrijk om de trouwe fans te laten betalen?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024