Anthony Limbombe doet opvallende oproep richting broer Stallone van Antwerp

Anthony Limbombe doet opvallende oproep richting broer Stallone van Antwerp
Dinsdag 20 maart 2018 - 12:09   I  

De gebroeders Limbombe laten zich dezer dagen opmerken. Anthony Limbombe is uitgegroeid tot sterkhouder van Club Brugge, terwijl Stallone Limbombe het ontzettend goed doet bij Antwerp. Stallone is iets ouder en moet het meer van zijn kracht hebben, de jongere Anthony is eerder een technische speler die kan flitsen als het nodig is.

Stallone Limbombe ziet binnenkort zijn contract aflopen bij Antwerp. De 26-jarige flankspeler scoorde dit seizoen zes keer en gaf twee assists en heeft bewezen dat hij van goudwaarde kan zijn voor Antwerp. Het lijkt dan ook logisch dat Antwerp werk zal maken van een contractverlenging.

Toch heeft Anthony een opvallende oproep voor zijn broer. Volgens de speler van Club Brugge moet zijn broer eens nadenken of hij niet klaar is voor een stap hogerop. Anthony denkt namelijk van wel. "Hij is goed bezig bij Antwerp. Ik weet niet of ze zijn contract gaan verlengen, maar ik vind wel dat hij dat verdient. Maar als ik Stallone was zou ik wel overwegen om een stap hogerop te zetten. Zeker als je ziet hoe hij het de afgelopen maanden heeft gedaan", aldus Anthony Limbombe in Het Nieuwsblad.

Congo

Een selectie bij de Rode Duivels zit er voor Stallone Limbombe dan weer niet in. Dat verklapte zijn broer Anthony gisteren voor de camera van VRT NWS en VTM Nieuws. Anthony Limbombe koos dan wel voor een avontuur bij de Rode Duivels, Stallone zal eerder voor Congo kiezen.

Op de vraag van Peter Vandenbempt wat Stallone vond van de selectie van zijn broer was Anthony heel duidelijk: "Hij was heel trots, hij is momenteel op stage. Hij heeft ook nog gezegd dat eentje voor België kiest en de andere voor Congo. Hij komt dus niet", aldus Anthony Limbombe.

Poll: Is Stallone klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge  I   Limbombe

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024