'Radja Nainggolan mag dan toch mee naar het WK'

'Radja Nainggolan mag dan toch mee naar het WK'
Dinsdag 20 maart 2018 - 21:50   I  

Het wordt waarschijnlijk de vraag van de finale selectie van Roberto Martinez: mag Radja Nainggolan mee naar het WK of laat Martinez hem thuis. Een speler met zijn kwaliteiten moet er normaal gezien altijd bijzijn, maar het botst tussen speler en bondscoach, die nog altijd het laatste woord heeft.

Volgens experts van Panini, het stickeralbum, mag Radja Nainggolan alvast mee naar het WK. Binnenkort kunnen verzamelaars het prentje van de Rode Duivel namelijk verzamelen in het nieuwe album van Panini. Die hebben trouwens een heel team van experts die de selectie zo goed mogelijk kan inschatten.

“Het hoofdkwartier in Italië beschikt over een heel team aan specialisten die in elk land de voetbalactua op de voet volgen, zich informeren bij experts en bij de federaties polsen”, zegt Virginie Peres, hoofd marketingcommunicatie van Panini Belgium in HLN.

"Speler van internationale klasse"

Stefano Melegari, content manager van Panini, gaf op aanvraag van HLN meer uitleg over de opname van Nainggolan in het WK-album: “Ook al heeft Nainggolan de laatste wedstrijden van de WK-kwalificatiecampagne niet gespeeld, zien we hem als een speler van internationale klasse die met heel grote waarschijnlijkheid deel zal uitmaken van de kern. Zijn oproeping voor het komende oefenduel van België bevestigt onze stelling.”

De Belgische selectie van ‘18’ van Panini: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Kompany, Meunier, Witsel, Nainggolan, De Bruyne, Fellaini, Tielemans, Dembélé, Chadli, E. Hazard, Carrasco, Mertens, Batshuayi, R. Lukaku. 

Poll: Gaat Nainggolan volgens u mee naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Nainggolan

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024