DONE DEAL: Charleroi weet absolute sterkhouder te overtuigen

DONE DEAL: Charleroi weet absolute sterkhouder te overtuigen
Donderdag 22 maart 2018 - 15:40   I  

Charleroi bereidt zich momenteel volop voor play-off 1. Dat alleen al is een bijzonder knappe prestatie, maar uiteraard wil Mazzu meer. Met Mehdi Bayat heeft Charleroi alvast een ambitieuze bestuurder rondlopen die Charleroi elk jaar in play-off 1 wil zien voetballen. Dan zal het wel enkele sterkhouders moeten overtuigen om te blijven.

Eentje hebben ze alvast overtuigd, want Bayat bevestigde vandaag dat Charleroi het contract van Dorian Dessoleil kon verlengen. De verdediger tekende een contract voor 5 jaar en zal dus nog een tijdje te bewonderen zijn. De verdediger speelt een ijzersterk seizoen.

"Klaar voor Rode Duivels"

Zo goed zelfs dat Peter Vandenbempt hem rijp acht voor de Rode Duivels. Dat zei hij een tijdje geleden nog in La Capitale. Volgens hem haalt de verdediger van Charleroi hetzelfde niveau als Brandon Mechele van Club Brugge. Ook hij maakte kans op een selectie.

"Ik denk dat Brandon Mechele en Dorian Dessoleil op dit moment hetzelfde niveau halen. Die twee houden zich uitstekend staande. Aangezien Ciman wat op de terugweg lijkt, waarom niet één van hen oproepen als het nodig is?", zei Vandenbempt in La Capitale. Dat wil echter niet zeggen dat ze geen werkpunten meer hebben, gaf Vandenbempt nog mee. "Dessoleil moet bijvoorbeeld nog aan zijn passing werken. Dat gezegd zijnde wordt hij in ook Vlaanderen zeer op prijs gesteld."

Poll: Zou Dessoleil klaar zijn voor een transfer naar een Belgische topclub?

TAGS  I  Charleroi  I   Dessoleil

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024