"Nieuwe toptransfer bij Club Brugge is in de maak"

Zondag 25 maart 2018 - 17:24   I   door Redactie

Anthony Limbombe kende een moeilijk eerste seizoen bij Club Brugge. Intussen is de flankaanvaller helemaal doorgebroken. Dat zag hij zelfs beloond worden met een selectie voor de Rode Duivels. De volgende stap lijkt een fraaie transfer realiseren. Club zal nog blij mogen zijn als hij blijft.

Bart Buysse speelde destijds bij NEC Nijmegen samen met Limbombe. "Daar was Anthony de speler die het verschil maakte. Hij heeft een uitstekende mentaliteit en wil er alles aan doen om de top te bereiken. Anthony is constant met voetbal bezig", vertelt Buysse in de Krant van West-Vlaanderen

"Bij Club had hij het in zijn eerste seizoen aanvankelijk wat moeilijk, maar dat is normaal. Als hij zichzelf nog wat tijd geeft en niet te snel voor een transfer kiest, kan hij in de categorie van José Izquierdo en andere Brugse toptransfers terechtkomen. Het is duidelijk dat hij nog wat stappen gezet heeft in vergelijking met zijn periode bij NEC. Het systeem van blauw-zwart ligt hem ook perfect.”

Man voor de toekomst

“Als speler uit de Belgische competitie is het sowieso heel moeilijk om een selectie voor de Rode Duivels te versieren. Het is dus een mooie prestatie van Anthony, al denk ik wel dat hij nog niet meteen rijp is voor het wereldkampioenschap in Rusland."

"Anthony is iemand voor de toekomst van onze nationale ploeg, zeker mocht hij over een tweetal jaar een mooie transfer naar het buitenland versieren. De huidige generatie wordt er niet jonger op en Anthony hoort zeker tot de nieuwe lichting die het in toekomst zal moeten doen”, besluit Buysse.

Poll: Denk jij dat Limbombe zo goed wordt als Izquierdo?

TAGS  I  Club Brugge  I   Limbombe  I   Buysse

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024