Martinez reageert erg verrassend op nieuwe kans Radja Nainggolan

Martinez reageert erg verrassend op nieuwe kans Radja Nainggolan
Woensdag 28 maart 2018 - 06:32   I  

Roberto Martinez en Radja Nainggolan, dat was steeds een moeilijk huwelijk. Gisteren werd nog eens duidelijk hoe populair Radja eigenlijk is, want hij kreeg een staande ovatie toen hij op het veld kwam. Een staande ovatie zal je Martinez hem niet snel zien geven. Of heeft de speler van AS Roma nu ook het hart van de Spanjaard overwonnen?

Martinez is alvast lovend na de samenwerking met Nainggolan. Martinez gaf hem een nieuwe kans en gunde hem ook speelminuten. Zowel op stage als tijdens de wedstrijd maakte de middenvelder indruk op Martinez. Plots lijkt een WK-selectie dan ook erg dichtbij.

Nainggolan moet je mij niet meer leren kennen. Hij is een zeer ervaren speler. Hij speelt op een heel goed niveau. Ik prijs zijn focus, zijn goesting om indruk te maken. Hij kwam op het veld en was volledig zichzelf. Vol van intensiteit, energie. Vol goede bedoelingen. Ik moet nu trachten hem zo goed mogelijk in de selectie of het elftal te laten passen. Zodat we een goede en evenwichtige ploeg hebben. Radja heeft het op deze stage in elk geval zeer goed gedaan. Zoals elke andere speler", aldus Martinez volgens Het Nieuwsblad.

"Niet laten beïnvloeden"

Dat hij een staande ovatie kreeg van het publiek zal hem dan weer niet beïnvloeden. Hij zal zijn keuze maken met zijn verstand en dus niet met het enthousiasme van het publiek. Hij vond de reactie van de supporters wel fantastisch.

“Er is niets verkeerd mee dat een voetballer populair is. Hij is een speler die met het hart speelt en dat zien supporters graag. Het was fantastisch hoe ze hem steunden. Maar het zal me niet beïnvloeden. Ik moet niet naar het publiek luisteren. Nu komt het zwaarste deel van het werk. In de komende weken moet ik uit 40 kandidaten 23 spelers kiezen."

Poll: Neemt Martinez Radja mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   Martinez

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024