AA Gent deelt Anderlecht al meteen stevige mokerslag uit

AA Gent deelt Anderlecht al meteen stevige mokerslag uit
Zondag 01 april 2018 - 19:46   I  

Vandaag begonnen ook Anderlecht en AA Gent aan hun avontuur in play-off 1. Beide ploegen kijken momenteel vooral naar elkaar voor de tweede plek, waardoor de wedstrijd meteen ontzettend belangrijk was voor beide ploegen.

AA Gent begon goed aan de wedstrijd en voetbalde wat kansen bij elkaar. Anderlecht kwam daarna wel beter in de wedstrijd en leek de wedstrijd ook over te nemen, maar de kansen van AA Gent waren duidelijk groter dan die van Anderlecht, dat het defensief zwaar te verduren kreeg tegen Kalu en Simon.

Het was dan ook een klein wonder dat we gingen rusten met 0-0, maar meteen na de rust was het wel raak voor de bezoekers. Niet verrassend kwam de actie van Kalu, via wat benen viel de bal voor de voeten van Dejaegere, die de bezoekers op voorsprong bracht.

Anderlecht probeerde nadien wel wat te drukken, maar was toch niet sterk genoeg om AA Gent te ontwrichten. Paars-wit mocht blij zijn dat het Sels in de rangen had lopen, want die hield het lange tijd spannend. Toen Spajic tackelde in de zestien kreeg AA Gent ook nog eens een strafschop. Kubo kon, in twee tijden, de 0-2 eindstand vastleggen.

AA Gent deelt zo meteen een mokerslag uit en wipt zelfs over Anderlecht naar de tweede plek. Club Brugge kan morgen al een gouden zaak doen als het wint thuis tegen Racing Genk.

Poll: Had u deze uitslag verwacht?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024