Saelemaekers reageert scherp na nederlaag: "Dat zit in DNA van Anderlecht"

Saelemaekers reageert scherp na nederlaag:
Maandag 02 april 2018 - 10:55   I  

Bij Anderlecht mocht door de blessures van Najar en Appiah gisteren Alexis Saelemaekers voor de eerste keer aan de aftrap verschijnen. De youngster van Anderlecht speelde een verdienstelijke wedstrijd, maar kon niet verhinderen dat Anderlecht de boot in ging. Moegestreden ging die uiteindelijk naar de kant.

RSCA TV kon de jonge flankspeler van Anderlecht voor de camera halen. Hij was vrij tevreden over zijn eigen prestatie, maar vindt het wel jammer dat Anderlecht niet kon winnen. Dit zijn volgens hem wedstrijden die Anderlecht moet winnen.

"Je hoopt altijd om de match te winnen, zeker deze. Dat het niet lukte, was toch een ontgoocheling. Maar we gaan ons herpakken in de volgende match. Persoonlijk ben ik wel trots dat ik mocht spelen in zo een wedstrijd en ik speelde geen slechte wedstrijd", aldus Saelemaekers.

Filosofie van Anderlecht

Als jeugdspeler van Anderlecht heeft hij zich het winnen eigen gemaakt. Dat zit volgens hem ook in het DNA van paars-wit, maar dan was de ontgoocheling des te groot. Dat haalde hij ook na de wedstrijd aan, al blijft hij positief over het vervolg van play-off 1.


"Ik vind het jammer dat we hier verliezen. Zo een wedstrijd win je beter, zo een wedstrijden moet je ook winnen. Dat zit nu eenmaal in het DNA van deze club. Maar we kijken nu al vooruit naar de volgende wedstrijd", aldus de jonge debutant. 
 

Poll: Speelde Saelemaekers een goede wedstrijd?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Saelemaekers

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024