Club Brugge heeft goud beet: "Zijn potentieel is enorm"

Club Brugge heeft goud beet:
Zaterdag 07 april 2018 - 16:10   I  

Club Brugge prijkt nog steeds comfortabel aan de leiding in het klassement en blijft de grote favoriet om straks met de Belgische landstitel aan de haal te gaan. Eén van de spelers die tijdens deze play-offs een belangrijke rol kan spelen, is de Wesley Moraes.

De Braziliaanse spits groeide tijdens de voorbije maanden uit tot een onmisbare pion in het geheel van Ivan Leko. Wesley is de enige targetman in de kern van Club Brugge en beschikt uiteraard over een interessant profiel. Dat merkten ze ook op bij Het Laatste Nieuws.

De krant stelde een elftal samen met de beste spelers van Gent en Club Brugge. In de aanval kreeg Wesley de voorkeur op Rangelo Janga, net als de Braziliaan een ex-speler van de Slovaakse club Trencin.

"Wesley zijn potentieel is enorm. Zeker gezien zijn leeftijd – nog altijd maar 21. Hij is zowat op elk vlak de betere van Janga, allebei ex-Trencin. Alleen over de duelkracht kan gediscussieerd worden. En voor doel toont Janga zich opvallend scherper dan de Braziliaan – een doelpuntenmachine is Wesley niet", schrijft de krant.

Poll: Gaat Wesley het ver schoppen?

TAGS  I  Wesley  I   Club Brugge  I   Janga  I   AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024